Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Bewoners uit Oost winnaars van goodiebag met dynaband

Langzamerhand raakt het Leefstijlnetwerk onder steeds meer bewoners in Amsterdam Oost bekend. Om buurtbewoners die nog niet eerder met ons in aanraking zijn gekomen te attenderen op het Leefstijlnetwerk, hebben we een aantal weken geleden via Facebook een winactie gehouden. En inmiddels zijn alle winnaars bekend!

De aankomende tijd zullen sportmakelaars Marleen en Milou de winnaars een goodiebag langs brengen met daarin o.a. een dynaband (ook wel sportband genoemd) en informatie over de beweegmogelijkheden in Amsterdam Oost.

Ben jij ook een van de buurtbewoners die nog niet eerder met ons in aanraking was gekomen en die heeft meegedaan met de winactie via Facebook? Dan raden we je aan om dubbel je berichtenbox van Facebook te checken om te kijken of ook jij een van de winnaars bent! Kom je er niet uit, maar heb je wel meegedaan met de winactie? Mail ons dan naar info@fitinoost.nl zodat we je verder op weg kunnen helpen!

Inspiratie nodig voor oefeningen welke uitgevoerd kunnen worden met de dynaband? Bekijk dan hier het filmpje van sportleider Loes!