Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Bewegen kan nog steeds online, maar ook weer voorzichtig samen buiten!

Gelukkig mogen we sinds maart weer in kleine groepjes samen buiten sporten*, maar we kunnen ons ook heel goed voorstellen dat dat nog lang niet voor iedereen prettig voelt. Daarom blijven we vanuit het Leefstijlnetwerk onze online beweegfilmpjes met sportleiders uit Oost maken en onder de aandacht brengen. De beweegoefeningen zijn over het algemeen zonder materiaal en op je eigen niveau uit te voeren, zowel binnen als buiten. Zo hopen we je te kunnen ondersteunen in je beweegroutine!

Wil je graag live online meedoen met een beweegles? Neem dan eens contact op met GoldenSports. In de maand april geven zij elke zondag en maandag een online les. Vanaf 13 april gaan de buitenlessen van GoldenSports ook weer van start in alle buurten behalve de Indische Buurt. Wil je meer informatie over deze lessen, mail dan naar info@goldensports.nl of bel met Leonie via 06-14283490.

Veel beweegplezier!

* Volgens de maatregelen van het RIVM is het op dit moment toegestaan om in groepjes van maximaal 4 mensen buiten te sporten op 1.5 m afstand van elkaar. Op 4 deelnemers mag er één trainer de les begeleiden.