Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Beweegdag met warming-up van Olga Commandeur een succesvolle kick off van het jubileumjaar

We kunnen niet anders zeggen dan dat we met een ontzettend grote glimlach op ons gezicht terugkijken naar de beweegdag van 25 februari. Ruim 130 buurtbewoners stonden om 11:00 uur startklaar in de Sporthal Wethouder Verheij om mee te doen met de warming up van niemand minder dan Olga Commandeur. Olga is het toonbeeld in Nederland van bewegen voor volwassenen en senioren en is speciaal voor het 10-jarig jubileum van Fit in Oost naar Amsterdam gekomen!

Na de warming up stond een heel team aan sportaanbieders en 'op gezonde tour' ambassadeurs klaar om de buurtbewoners te laten proeven van het sport- en beweegaanbod in de wijk: Kickboks elementen tijdens de 'kick & fun' lessen, aquaswing, bewegen op muziek, stoelyoga, pilates, loop- en wandeltraining, circuittraining, en  BBB-training (buik, billen, benen). Leuk weetje: Meerdere bezoekers hebben zich na de proeflessen gelijk opgegeven om deel te nemen aan het reguliere beweegaanbod! Daarnaast konden buurtbewoners tijdens de dag als vanouds laten testen hoe fit zij zijn door deel te nemen aan de fittest van Team Sportservice. Sommigen bezoekers die vaker naar de beweegdag komen hadden zelfs hun resultaten van eerdere tests meegenomen om te kijken of hun fitheid er op vooruit was gegaan.

Een ander vast gezicht van de beweegdag was Sameh, diëtist bij FitFood. Tijdens zijn presentatie over gezonde voeding was er volop ruimte voor het stellen van vragen. We hebben meerdere buurtbewoners gehoord die met nieuwe eet-inspiratie naar huis zijn gegaan. Missie wat ons betreft geslaagd!

We sloten de dag af met een gezamenlijke lunch en een heleboel mooie complimenten van buurtbewoners die zich al afvroegen wanneer de volgende beweegdag zou plaatsvinden. Die duurt nog even, maar we kunnen jullie in ieder geval alvast uitnodigen voor het 10-jarig jubileumfeest op donderdag 9 juni. Op deze dag vieren we graag samen met jullie de successen van de afgelopen tien jaar en kijken we op feestelijke wijze vooruit naar de toekomst. Zien we je daar?!