Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Beweegdag & Fit Test inclusief warming up door Olga Commandeur

Yes! We zijn blij, want we mogen jullie weer uitnodigen voor de eerste ‘Beweegdag & Fit Test’ van 2022! En omdat we dit jaar ons 10-jarig jubileum vieren, hebben we tijdens deze beweegdag niemand minder dan Olga Commandeur uitgenodigd om de warming up te komen verzorgen. Meld je snel aan en zorg dat je dit niet mist!

Op vrijdag 25 februari brengt de beweegcoach Oost i.s.m. de sportleiders de thema’s ‘bewegen’ en ‘fit zijn’ samen tijdens de open dag in sporthal Wethouder Verheij. Ontdek op een veilige manier tijdens de verschillende beweegworkshops welk sportaanbod bij je past. Daarnaast kan je meedoen met een fit test, meer leren over gezonde voeding en helpen wij je de weg naar beweegaanbod in jouw eigen wijk te vinden. Heb je de smaak tijdens een van de beweegworkshops te pakken? Geef je dan gelijk op voor de vervolglessen!

PROGRAMMA:
De beweegactiviteiten binnen het programma zijn nog onder voorbehoud, maar u kunt onder andere denken aan bewegen op muziek, pilates, stoelyoga, circuittraining, aquaswing, kick en fun, wandel- en looptraining.

VOOR WIE:
Inwoners van 18 jaar en ouder.

LOCATIE:
Sporthal Wethouder Verheij, Polderweg 300.

AANMELDEN:
t/m 23 februari via info@fitinoost.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer of via sportmakelaar Milou van der Hoorn 06 – 38 73 58 20. (Let op: Aanmelden is i.v.m. corona verplicht!)

MEER INFORMATIE:
Beweegcoach Oost, Lara de Jong 06 39 43 54 72