Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Activiteiten voor lichaam, ziel en geest bij TruColours

Opnieuw hebben we mooi aanbod mogen toevoegen aan onze beweegagenda. Want wie graag lekker aan de gang wil met yoga, kickboksen of een lekkere bootcampsessie in het Oostelijk Havengebied, is bij TruColours aan het juiste adres.

Tijdens de lessen word je uitgedaagd om door middel van sporten te groeien naar een betere versie van jezelf. En het fijne is: Alle niveaus zijn welkom! Beginner of gevorderd, de trainers geven oefeningen waarmee jij het beste uit jezelf haalt.

Omdat TruColours er in gelooft dat het lichaam, de geest en de ziel met elkaar in verbinding staan, bieden zij naast beweegactiviteiten ook andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een lezing met inspirerende sprekers of aan meditaties. TruColours nodigt je van harte uit om kennis te komen maken met hun aanbod!

Wil je meer weten over hoe je je kan aanmelden voor een van de onderstaande activiteiten? Stuur dan een mailtje naar Savanna via info@trucolours.nl . Ben je benieuwd naar de overige activiteiten? Breng dan een bezoekje aan de website van TruColours.

BEWEEGACTIVITEITEN: 

  • Yoga (community les) – maandag van 10:15 – 11:15 uur – kosten op basis van donatie.
  • Bootcamp – dinsdag van 13:30 – 14:30 uur – 5 euro per les (heel december 2021 gratis!)
  • Kickboks (community les) – woensdag van 16:00 – 17:00 uur – kosten op basis van donatie.

LOCATIE: Geschutswerf 12, 1018 AW Amsterdam.

CONTACT TRU COLOURS: info@trucolours.nl | 06 – 49 65 74 98.