Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Start seizoen 2024-2025 gezellig samen met ons en de diverse activiteiten in Oost

Na de zomerperiode waarin we veel buurtbewoners hebben mogen laten meegenieten van een prachtig zomer beweegaanbod staan we inmiddels weer met elkaar aan de start van een nieuw seizoen. En wij hebben er zin in! Ben jij benieuwd wat er allemaal op de planning staat en waar jij aan deel kan nemen? Lees dan vooral verder! 

Vind  een beweegactiviteit die bij jou past in onze beweegagenda’s
Voor iedereen een (financieel) toegankelijke beweegactiviteit in eigen buurt. Dat is een van de motto’s van Fit in Oost. Neem een kijkje in onze beweegagenda’s op onze website en ontdek welke mogelijkheden er in jouw wijk zijn.

De Amsterdamse sport- en beweegweek van 20 t/m 29 september 
Amsterdam heeft als ambitie om een echte sport- en beweegstad te zijn. En om iedereen de mogelijkheid te geven om met al het diverse sport- en beweegaanbod dat onze stad rijk is kennis te maken, organiseert de stad de “Amsterdamse sport- en beweegweek” Deze week is de ideale gelegenheid om (veelal) gratis diverse sporten bij verschillende verenigingen uit te proberen in alle stadsdelen. Bekijk via de website van de sport- en beweegweek snel voor welke activiteit jij je aan wil melden!

Cursus Leider Sportieve Recreatie niveau 1 (2 en 3) & Workshop Buurtsportleider volwassenen en senioren
Wist je al dat we vanuit Fit in Oost ook divers cursus- en workshopaanbod hebben? Misschien wel perfect passend bij jou als je interesse hebt in het aanbieden van sport-, spel- en beweegactiviteiten aan je medebuurtbewoners. Tijdens de cursus/workshop leer je de basisbeginselen van het lesgeven zoals o.a. spelrepertoire en een veilige lesopbouw. Goed nieuws: Op donderdagavond 26 september 2024 begint de cursus Leider Sportieve Recreatie. Heb je interesse om deel te nemen? Lees hier dan meer over de inhoud of neem gelijk contact op met sportmakelaar Milou voor meer informatie via m.van.der.hoorn@amsterdam.nl of door te bellen naar 06 – 38 73 58 20.

Wandel mee door Oost tijdens Burendag op 28 september 
Ben jij benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal in jouw eigen buurt te beleven valt en lijkt het jou leuk om mede buurtbewoners te ontmoeten? Sluit je dan aan bij de burenwandeling door Jeruzalem en Betondorp. De wandeling start in buurthuis “Parkhuis” met koffie/thee en gebak. De wandeling voert je vervolgens langs diverse inspirerende plekken in Oost en verrast je onderweg met een beweegactiviteit. Meegelopen? Dan ontvang je na afloop een leuke Fit in Oost goodiebag! Het volledige programma van de wandeling vind je hier.

Beweegdag & Fit-test in sporthal Wethouder Verheij op 28 oktober
Nog wat verder weg in de agenda, maar absoluut de moeite waard om alvast in je agenda vrij te houden: DE gratis open dag om kennis te maken met het diverse beweegaanbod in jouw eigen wijk, je fitheid te laten testen en meer te leren over gezonde voeding. Hou voor de exacte tijden en het inhoudelijke programma binnenkort onze website en social media (Instagram en Facebook) in de gaten.

Samenwerken of overige vragen? Laat het ons weten! 
Wil jij meer weten over het Leefstijlnetwerk/Fit in Oost? Wil je misschien wel onze nieuwsbrief ontvangen, een eigen beweegactiviteit opzetten of heb je een leuk idee voor een eventuele samenwerking? We komen graag met je in contact! Stuur ons een mailtje aan info@fitinoost.nl of bel met onze sportmakelaar Milou via 06 – 38 73 58 20.