Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Kom thuis in beweging met de beenspieroefeningen van sportleider Nana

Voelt het bewegen in groepsverband (op veilige wijze) voor jou nog niet prettig, maar wil je wel graag in beweging blijven? Doe dan eens mee met een van de beweegfilmpjes van sportleiders uit Oost! De filmpjes zijn zo gemaakt dat alle oefeningen vanuit je eigen woonkamer uit te voeren zijn. En ook leuk: Elk filmpje bevat weer andere oefeningen! Doe je deze week mee met het filmpje van sportleider Nana? 
 
Ze zeggen wel eens: 'Never skip leg-day.' Oftewel: Vergeet niet je beenspieren te trainen! Maar weet jij ook wat de voordelen zijn van het trainen van je beenspieren?
 
Je beenspieren zijn de grootste spiergroep die je lichaam heeft. Als je deze aan het werk zet, wordt je verbrandingssysteem extra goed aangezwengeld wat er voor zorgt dat je meer calorieën verbrandt. Onder andere handig voor als je wat wilt afvallen! Daarnaast zorgt het trainen van je beenspieren ervoor dat je minder snel uit balans raakt en dat je tijdens het (hard)lopen bijvoorbeeld minder snel een misstap zet.
 
Hebben we je al een beetje overtuigd van de voordelen? Mooi! Doe dan snel mee met de beenspieroefeningen van sportleider Nana en ga lekker thuis vanuit je eigen woonkamer aan de slag!
 

Fit in Oost – Beenspieroefeningen met sportleider Nana