fbpx
Slider

Oost is weer een aantal nieuwe buurtsportleiders rijker

Hoera! Een leuke post in het kader van de zogenaamde ‘throwback tuesday’. Want vorige week dinsdagavond vond de feestelijke certificaatuitreiking voor cursisten van de workshop ‘Buurtsportleider volwassenen en senioren’ plaats. Dit keer kon de uitreiking helaas niet fysiek plaatsvinden, maar gelukkig wel online met elkaar via Zoom!

“đ˜đ˜Šđ˜” 𝘣𝘩𝘭𝘱𝘯𝘹𝘳đ˜Șđ˜«đ˜Źđ˜Žđ˜”đ˜Š đ˜žđ˜ąđ˜” đ˜Ș𝘬 đ˜©đ˜Šđ˜Ł đ˜šđ˜Šđ˜­đ˜Šđ˜Šđ˜łđ˜„ đ˜Ș𝘮 𝘰𝘼 đ˜»đ˜Šđ˜­đ˜§đ˜·đ˜Šđ˜łđ˜»đ˜Šđ˜Źđ˜Šđ˜łđ˜„đ˜Šđ˜ł đ˜·đ˜°đ˜°đ˜ł đ˜„đ˜Š đ˜šđ˜łđ˜°đ˜Šđ˜± đ˜”đ˜Š đ˜Žđ˜”đ˜ąđ˜ąđ˜Ż.” aldus een van de deelnemers van de workshop. Een ander geeft aan “đ˜©đ˜Šđ˜” đ˜„đ˜Șđ˜§đ˜§đ˜Šđ˜łđ˜Šđ˜Żđ˜”đ˜ȘĂ«đ˜łđ˜Šđ˜Ż đ˜Ș𝘯 𝘰𝘩𝘧𝘩𝘯đ˜Ș𝘯𝘹𝘩𝘯 đ˜»đ˜°đ˜„đ˜ąđ˜” đ˜Șđ˜Šđ˜„đ˜Šđ˜łđ˜Šđ˜Šđ˜Ż đ˜°đ˜± đ˜»đ˜Șđ˜«đ˜Ż 𝘩đ˜Ș𝘹𝘩𝘯 𝘯đ˜Șđ˜·đ˜Šđ˜ąđ˜¶ 𝘼𝘩𝘩 𝘬𝘱𝘯 đ˜„đ˜°đ˜Šđ˜Ż” mee te nemen in de praktijk.

Dat het voor de cursisten niet alleen bij hun deelname aan de cursus blijft is een feit. Toekomstdromen zijn er namelijk al volop! Zo geeft een van de deelnemers aan “𝘹𝘳𝘱𝘱𝘹 𝘣𝘩𝘾𝘩𝘹đ˜Ș𝘯𝘹 𝘩𝘯 đ˜”đ˜ąđ˜ąđ˜­đ˜­đ˜Šđ˜Ž đ˜”đ˜Š 𝘾đ˜Ș𝘭𝘭𝘩𝘯 đ˜€đ˜°đ˜źđ˜Łđ˜Ș𝘯𝘩𝘳𝘩𝘯, đ˜»đ˜°đ˜„đ˜ąđ˜” đ˜«đ˜Š 𝘱𝘭 đ˜Łđ˜Šđ˜žđ˜Šđ˜šđ˜Šđ˜Żđ˜„ đ˜„đ˜Š đ˜•đ˜Šđ˜„đ˜Šđ˜łđ˜­đ˜ąđ˜Żđ˜„đ˜Žđ˜Š đ˜”đ˜ąđ˜ąđ˜­ 𝘬𝘱𝘯 𝘭𝘩𝘳𝘩𝘯 đ˜°đ˜± 𝘩𝘩𝘯 đ˜­đ˜Šđ˜¶đ˜Źđ˜Š đ˜ąđ˜€đ˜”đ˜Șđ˜Šđ˜·đ˜Š 𝘼𝘱𝘯đ˜Ș𝘩𝘳.”

We wensen alle nieuwe buurtsportleiders heel veel beweegplezier en inspiratie toe in de (nabije) toekomst en zijn trots op hen!

(Mede met veel dank aan workshopleider Rita Gemertss, coach Nana van Fitness Academy Amsterdam en de buurtsportmakelaars Marleen van den Heuvelen en Milou van der Hoorn)