Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Sport- en beweeggelegenheden per direct dicht t/m 6 april in verband met coronavirus

Waar we eerder deze week nog lieten weten dat beweegactiviteiten afhankelijk van de keuze van de desbetreffende docenten mogelijk wel door gingen in Amsterdam Oost, laten we nu weten dat de sportgelegenheden per direct tot en met 6 april gesloten zullen zijn.

Eind middag is er door de rijksoverheid besloten dat sport- en beweeggelegenheden per direct t/m zondag 6 april hun deuren moeten sluiten! We realiseren ons dat dit een grote impact heeft, maar zijn daarnaast ook van mening dat de gezondheid van jullie allen boven alles gaat. Het nemen van de juiste maatregelen is daarom zeer belangrijk.

We raden iedereen aan contact op te nemen met de docenten van hun beweegactiviteit voor meer informatie en zullen jullie via onze website en sociale media op de hoogte blijven houden.

Het goede nieuws is dat het sluiten van sport- en beweeggelegenheden gelukkig niet betekent dat je niet meer kan bewegen! Een fijne wandeling in de buitenlucht kan bijvoorbeeld nog steeds en ook op internet zijn er heel veel filmpjes te vinden van makkelijk toegankelijke beweegoefeningen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit filmpje. Belangrijke tip: Hou altijd goed zelf in de gaten wat je wel/niet kan en stop bij pijn!

We wensen iedereen een goede gezondheid toe! Samen zorgen we er voor dat iedereen Fit in Oost is en kan blijven!