Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Senior en behoefte aan een maatje? Stichting senior&student koppelt je aan een student!

Een maatje hebben is fijn. Even samen op pad om te kletsen, maar ook gezellig binnen een spelletje spelen of hulp ontvangen met bijvoorbeeld zaken op de computer of boodschappen doen. Stichting ‘senior&student’ koppelt sinds 2015 senioren aan studenten voor ondersteuning en gezelligheid. En het goede nieuws is dat zij ook in coronatijd gewoon door gaan!

Ben jij 65 jaar of ouder en lijkt het je leuk om in contact te komen met een student? Dan kan je je online  aanmelden via de website van ‘senior&student’ om te kijken of een student als maatje bij je past. Wil je liever bellen om je aan te melden of om meer informatie te ontvangen? Ook dat is geen probleem en kan naar 020-3080916. Naast senioren zelf, kunnen ook zorgverleners/mantelzorgers etc. iemand aanmelden om in contact te komen met een student.

Meer informatie over de werkwijze en mogelijkheden van de stichting zijn te vinden via hun website of via de flyer.

(Stichting senior&student werkt onder andere samen met de Gemeente Amsterdam en zorgorganisaties zoals Amsta en Cordaan. Alle studenten die werken voor de stichting zijn persoonlijk bekend bij de organisatie en hebben een intake gehad. Senior&student blijft altijd bemiddelend partner in het contact.)