Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Klaar voor een nieuw fit en sportief seizoen

Yes! Inmiddels rollen we met elkaar weer rustig uit de sportieve zomerperiode en maken we ons op voor het nieuwe seizoen. Tijdens de zomerweken maakten veel buurtbewoners gebruik van het ‘zomer beweegaanbod’. Wandelen, beachvolleyballen, BBB-training, jeu de boules of meedoen tijdens de sportinstuif: Oost bleef in beweging!

Nu we de zomerweken en daarmee het zomer beweegaanbod weer langzaam achter ons laten, zijn we achter de schermen alweer hard aan het werk om het nieuwe seizoen vorm te geven. Zo zijn we bijvoorbeeld druk bezig om het beweegaanbod in de verschillende wijken weer up to date in kaart te brengen. Daarnaast gaat er op 16 september weer een nieuwe cursus ‘Leider Sportieve Recreatie’ niveau 1 van start en hopen we (als mogelijk rondom de COVID-19 maatregelen) in oktober weer een beweegdag te organiseren: De ultieme manier om gemakkelijk kennis te maken met het beweegaanbod in jouw wijk.

Niet alleen achter de schermen gebeurt er van alles. Maarten Poorter, lid van het dagelijks bestuur in Stadsdeel Oost, opende het nieuwe seizoen zelf ook sportief door deel te nemen aan de sportinstuif van Merel in de sporthal Wethouder Verheij. Maarten (met zelf het thema ‘sport’ in zijn portefeuille) deelde met de buurtbewoners het heel belangrijk te vinden dat dit soort activiteiten die het beweegaspect met het sociale aspect combineren plaats kunnen vinden in Amsterdam Oost. Als vanzelfsprekend delen we deze gedachte vanuit Fit in Oost volledig met Maarten!

We hopen dat het aankomende seizoen meer stabiliteit brengt ten opzichte van het vorige en dat we jullie allemaal weer veel vaker in goede gezondheid kunnen zien tijdens diverse fysieke bijeenkomsten.

Blijf in beweging, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar heel snel weer in de wijk!