Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Een neerslachtige ‘blauwe maandag’? We maken je blij met een leuke Fit in Oost herinnering!

Zat jij er vandaag ook een beetje meer dan normaal 'doorheen'? Misschien had je wat minder zin om de dingen te doen die je moest doen of misschien voelde je je wel een beetje extra moe. Het zou allemaal zo maar kunnen op deze 'blauwe maandag'!

Deze maandag is in het leven geroepen door de Britse psycholoog Cliff Arnall omdat volgens hem op deze dag in januari de meeste mensen zich een beetje extra treurig en weemoedig voelen. De feestdagen zijn voorbij, goede voornemens zijn wellicht al mislukt, het is koud en donker en vakanties lijken nog ver weg. Kortom: Volgens Cliff genoeg redenen om wat minder lekker in je vel te zitten.

Herken jij je in de symptomen die passend zijn voor blauwe maandag? Dan hebben we een leuke herinnering voor je die we hopelijk niet al te lang vanaf nu weer met elkaar kunnen gaan herbeleven: De jaarlijkse super gezellige 'Fit in Oost nieuwjaarsborrel! De borrel is de ideale gelegenheid voor buurtbewoners om elkaar, maar ook het beweeg- en zorg- en welzijnsaanbod in de wijk te ontmoeten. Aanbieders vormen een informatiemarkt, buurtbewoners krijgen een podium om hun verhaal over hun ervaring op het gebied van een gezonde leefstijl te delen, er zijn sport- en spelactiviteiten voor de kids en... Er zijn altijd heerlijke hapjes gemaakt door actieve buurtbewoners. Wat hadden wij graag ook de start van 2021 op die manier met jullie allemaal gevierd!

Helaas ziet het er voorlopig nog niet naar uit dat we op die manier met elkaar samen kunnen komen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we gezond blijven. Dus laten we dat met elkaar afspreken. Blijf 'Fit in Oost' en dan volgt een gezellig moment samen weer snel wanneer het kan. En tot die tijd? Tot die tijd hebben we in ieder geval de fijne herinneringen van de voorgaande jaren en de foto's via onze Facebookpagina nog. 😉

Wil jij op simpele manieren aan je gezondheid blijven werken? Bekijk dan eens ons YouTubekanaal met beweegfilmpjes van sportleiders uit Oost of download bijvoorbeeld de gratis app 'Ommetje' van de Hersenstichting.