Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Een bedankje voor jullie op ‘Internationale dank je wel-dag’

Maandag 11 januari. Het klinkt als een doodgewone dag. En dat is het ook, maar het is óók ‘Internationale dank je wel-dag’! De dag om nog eens extra je waardering uit te spreken tegen een ieder die dat verdient. Vandaag willen wij jullie even EXTRA bedanken. Want al het werk wat jullie verzetten verdient het om gezien te worden!

Veel dank aan alle sport- en beweegaanbieders, eerstelijns-zorgaanbieders en zorg- en welzijnsaanbieders die samen met elkaar een netwerk hebben weten te vormen om buurtbewoners uit Oost zo goed als mogelijk door te verwijzen, te begeleiden naar en ondersteunen in een gezonde leefstijl. Jullie lessen, initiatieven, organisaties, ondernemingen, projecten en meer zijn van onschatbare waarde in de buurt. We zijn onder de indruk van jullie flexibiliteit in de huidige crisissituatie en waarderen het hoe jullie je op dagelijkse basis inzetten voor een fit Oost.

Maar wat kunnen al deze partijen doen zonder buurtbewoners? Precies. Niks! Daarom ook heel veel dank aan alle buurtbewoners die Oost rijk is. We genieten van jullie enthousiasme en doorzettingskracht om de stap naar een gezonde leefstijl te maken. Want ook wij weten: Die stap is lang niet altijd even makkelijk en vergt soms best wel wat doorzettingsvermogen.

We hopen dat we elkaar, niet al te lang van nu, weer wat vaker zullen tegenkomen in de wijken. Samen in beweging komen, nieuwe verbindingen leggen, ervaringen uitwisselen over een gezonde leefstijl en onze bedankjes weer ‘real life’ aan elkaar kunnen overbrengen. En tot die tijd? Dan blijven we gelukkig gewoon online met elkaar in verbinding!