Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

GGD Amsterdam brengt duidelijke informatieflyer rondom vaccinaties coronavirus voor thuiswonende ouderen

Het zal je niet ontgaan zijn dat ook Nederland is begonnen met het vaccineren tegen het coronavirus. Binnenkort ontvangen thuiswonende ouderen een brief van het RIVM met daarin een oproep om zich te laten vaccineren. Het vaccin is gratis en iedereen mag zelf kiezen of zij dit vaccin willen. De vaccinatie gebeurt door de GGD Amsterdam.

Om alles zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te maken, heeft de GGD Amsterdam alle informatie van de oproep van het RIVM kort samengevat op een flyer. Je bekijkt en download deze flyer hier.

Wil je de flyer van de GGD liever in een andere taal lezen of ken je iemand voor wie dit fijn en belangrijk is? Laat ons dit dan weten door ons te mailen naar info@fitinoost.nl . Dan voorzien wij je van een versie in bijvoorbeeld het Arabisch/Marokkaans, Turks, Tigrinya of Pools!

Omdat een gewaarschuwd mens voor twee telt, attenderen we je er op dat er helaas criminelen actief zijn die zich bij ouderen voordoen als medewerkers van de GGD. Zij bellen ouderen op, vragen of zij hen thuis mogen komen vaccineren en vragen hier vervolgens bij aankomst geld voor.
LET OP: Dit is fraude! De GGD vaccineert NIET thuis. Bovendien is het vaccin ten alle tijden gratis.

Heb jij een vermoeden van fraude? Bel dan voorafgaand de GGD ter controle (020-5555911) en als er fraude heeft plaatsgevonden de politie (0800-8844).