Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Beweegfilmpjes en gezondheidstips uit de buurt en voor de buurt

Corona of niet, Amsterdam Oost blijft actief op allerlei creatieve manieren! Zo zien we bijvoorbeeld buurtbewoners die elkaar juist des te meer opzoeken (op digitale wijze!) en elkaar helpen. Diverse sportleiders die dapper in hun woonkamer gaan staan en een digitale thuis work-out in elkaar draaien. Het online platform wijamsterdam.nl waar mensen hun initiatieven kunnen aanmelden en waar Amsterdammers om hulp kunnen vragen. En er is nog zo veel meer! Kortom: Er gebeurt te veel om op te noemen!

Ook vanuit het Leefstijlnetwerk proberen we een steentje bij te dragen. Daarom plaatsen we met regelmaat via Facebook en Instagram leuke toegankelijke beweegfilmpjes gemaakt door sportleiders uit Oost. Daarnaast delen we ook tips (al dan wel niet van buurtbewoners) rondom een gezonde leefstijl en hebben we af en toe een winactie. Houd ons dus goed in de gaten en blijf samen fit in Oost!

Heb je geen sociale media zoals Facebook en Instagram, maar wil je wel graag de beweegfilmpjes bekijken? Geen probleem, want het Leefstijlnetwerk is ook te vinden via YouTube! Als je hier klikt, dan kom je terecht op de YouTubepagina en kan je kiezen welk filmpje je wilt bekijken.