Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Save the date: Fit in Oost nieuwjaarsborrel op 26 januari 2023

Wil je je in 2023 fitter voelen, beter in je vel zitten, maar weet je niet waar je terecht kan in de buurt? Zet dan alvast donderdagmiddag 26 januari in je agenda voor de Fit in Oost Nieuwjaarsborrel van het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost!

Samen met de partners van het Leefstijlnetwerk nodigen we je van harte uit om kennis te maken met de zorg, welzijn- en beweegaanbieders en te ontdekken wat zij voor jou kunnen betekenen.

Daarnaast is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, kan je informatie vinden over het beweegaanbod in jouw eigen wijk en zal er een lid van het dagelijks bestuur van Stadsdeel Oost aanwezig zijn met een nieuwjaarswens voor de wijk.

Neem iemand mee die je ook een gezondere leefstijl gunt, swing met ons mee op de muziek van Theo, geniet van de catering van Nagla en start 2023 samen gezond!

Datum: Donderdag 26 januari 2023
Tijd: 17:00 – 19:30u
Locatie: Grand Café Genieten, Oranje-Vrijstaatplein 2
Kosten: Geen
Aanmelden: Niet nodig voor bewoners

Ben jij een sport-, welzijns- en/of zorgaanbieder en wil je tijdens de Fit in Oost nieuwjaarsborrel graag een infostand? Meld je dan voor 23 januari aan door een mail te sturen aan info@fitinoost.nl of bel met sportmakelaar Milou via 06 – 38 73 58 20. 

DOWNLOAD HIER DE FLYER VAN DE FIT IN OOST NIEUWJAARSBORREL